Wij zijn Vitafill

Vitafill is een Nederlands vitaminen en mineralen merk. Wij focussen ons op de verkoop van uitsluitend kwalitatieve supplementen voor consumenten en verschillende retailers in Nederland en België. Al onze producten worden geproduceerd in Nederland en direct verzonden vanuit ons eigen magazijn. Zakelijke bestellingen gaan via onze distributiepartner. 

Bij Vitafill staat een goede service centraal. Wij werken volgens de Hazard Analysis and Critical Control Points (HACCP). Daarnaast worden onze producten geproduceerd volgens ISO22000 en FSSC22000 richtlijnen.

Onze kernwaarden
Wij onderscheiden ons met zuivere producten, uitstekende service en goede prijzen. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat de juiste supplementen op de juiste plekken worden aangeboden. Dat betekent dat wij onze producten ook graag verspreiden via verschillende organisaties als fysiopraktijken, kappers, salons, fitnesscentra, webshops en drogisterijen. 
 
Retailers
Onze retailers zijn specialisten op eigen vakgebied en kunnen supplementen aanbieden met de juiste expertise en uitleg over het probleemgebied. Wij werken nauw samen met onze retailers en voorzien hen van de juiste benodigdheden en informatie.
 
Kunnen wij je ergens mee helpen? Twijfel niet om contact op te nemen met onze klantenservice. We helpen je graag verder!

 

Niet goed geld terug
Veilig betalen
Klantenservice van 10 tot 10
You have successfully subscribed!