Vitamine per post van Vitafill

Makkelijk en rustig je eigen keuze maken om vervolgens je vitamine per post de volgende werkdag op je deurmat te ontvangen. Klinkt ideaal toch? En dat is het ook.

Vitafill is dé webshop in vitaminen en mineralen. Wij maken de keuze makkelijk en overzichtelijk voor je en staan dagelijks voor je klaar om al je vragen te beantwoorden via de chatmodus. Rustig en overzichtelijk bekijken welke vitamines bij jou passen is belangrijk om de juiste keuze te maken. Onze vitamines zijn overzichtelijk ingedeeld en zijn voorzien van de nodige informatie. Kom je ergens niet uit? Geen probleem. Je kan makkelijk chatten met onze klantenservice die al je vragen kunnen beantwoorden om je te helpen bij een juiste bestelling.

Bij Vitafill hebben we het overzichtelijk gemaakt en alleen vitamines met de juiste vormen en goede maar veilige doseringen opgenomen. Vergeet het zoeken naar de juiste vitamine in de winkel tussen al die keuze waar je door de bomen het bos niet meer ziet.

Vitamine per post van Vitafill

Vitamine per post

Heb je je keuze gemaakt? Super. Wij leveren de vitamine per post vaak al de volgende werkdag. Super handig! Je hoeft er niet voor thuis te blijven en de vitamines worden gewoon tijdens de andere post op de deurmat geleverd in een stevig brievenbusdoosje. Makkelijk toch die vitamine per post oplossing?

Wij kunnen de vitamine per post leveren omdat al onze vitamines verpakt worden in luchtdichte sta-zakjes met een handig klik en sluit systeem. Deze verpakkingen kosten aanzienlijk minder ruimte en maken het mogelijk de vitamines per post te leveren. Het voordeel voor jou? Dat je niet thuis hoeft te zijn voor de levering, je het snel in huis hebt en dat de verzending goedkoper is waardoor we het voor jou gratis kunnen leveren!

Wij staan voor gemak en kwaliteit. Onze klanten beoordelen ons positief en zijn tevreden over de kwaliteit van de vitaminen en het gemak van onze leveringen via de post. Wij hebben ervoor gekozen te werken met gratis verzending omdat gemak niet veel geld hoeft te kosten. Door grote pakketten te verzenden dit met de pakketbezorger mee moeten kunnen de verzendkosten vaak aardig hoog oplopen waardoor webshops verzendkosten moeten gaan vragen. Deze verzendkosten staan vaak niet in de verhouding met de prijs van het product. Door onze productverpakkingen kleiner en platter te maken dan standaard vitamineverpakkingen kunnen al onze leveringen door de brievenbus via de post geleverd worden. Dit kost aanzienlijk minder dan grote pakketten waardoor wij de verzendkosten graag op onze rekening willen nemen. Naast kostenbesparing ben je verzekerd dat het pakket altijd geleverd kan worden. Je hoeft niet thuis te blijven voor je vitamines en je hoeft geen rekening te houden met de levering. Wij en onze klanten zeggen: ideaal!

Kijk gerust naar ons assortiment en kijk welke vitamines of mineralen jij thuis wil laten leveren. Heb je vragen of kunnen we je ergens mee helpen? Twijfel niet om contact met ons op te nemen. We helpen je graag verder!

Niet goed geld terug
Veilig betalen
Klantenservice van 10 tot 10
You have successfully subscribed!